Pagina's

zaterdag 30 april 2011

Bakfiets

We hebben veel geduld moeten hebben maar eindelijk is de bakfiets af! We wilden de bakfiets snel hebben vandaar dat we vier weken geleden speciaal naar Amersfoort afgereisd zijn om de bakfiets uit te proberen en mee te nemen. We kregen de fiets als een Ikea bouwpakket mee. Helaas was het ook een Ikea bouwpakket. De hele bodemplaat ontbrak en ook nog een paar andere kleinere dingen. Dus helaas kon de fiets niet in elkaar gezet worden. Na wat mailen en bellen werden de ontbrekende onderdelen opgestuurd. Helaas was er nog een andere tegenvaller. De zijkanten van de fiets zouden beplakt worden met mijn logo, ook dat viel een beetje tegen in plaats van 1 week moesten we 2 weken wachten.
Maar het is het wachten waard geweest, nu heb ik een hele gave bakfiets waarmee ik rond kan fietsen. Hoewel dat moet ik nog wel een beetje oefenen. Maar ik heb goede hoop dat ik het onder de knie krijg!

2 opmerkingen:

  1. He Claudy,

    Mooi met die stickers! Je bent zo gewend en het is zo leuk! Wij hebben er al 2 1/2 jaar een en we gebruiken hem dagelijks:)

    Bakfietstse!
    Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vandaag de officiele opening van de femvitalbakfiets. Tijdens de zwangerfitles van vandaag heb ik mijn bakfiets officieel geopend. Lekker handig voor het vervoer van de matjes.
    Fietsen gaat steeds makkelijker, het is wel een oefing in core stability. Zeker met de dikke buik.

    BeantwoordenVerwijderen